Diensten

Logopediepraktijk B. T. J. Sanders-Jansen is een solopraktijk, dit heeft zo zijn voordelen. U heeft altijd met dezelfde therapeut te maken, de contacten met de behandelaar zijn rechtstreeks en afspraken worden direct met de therapeut gemaakt. Natuurlijk is er regelmatig overleg met collega’s en andere disciplines. De praktijk is aangesloten bij de NVLF en ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister. Als therapeut volg ik regelmatig na en bijscholingscursussen en ik ben aangesloten bij kwaliteitskring De Geldersepoort , De Praatmaat Apeldoorn en dyslexiekring de Praatmaat. Bij deze kring bijeenkomsten worden allerlei onderwerpen en vernieuwingen uit het werkveld besproken en kan de logopedist terecht voor vragen over specifieke cliënten en behandelingen.
Als praktijk heb ik contracten met alle zorgverzekeraars waardoor de behandeling altijd onbeperkt vergoed wordt. Voor volwassenen geldt wel dat de vergoeding eerst wordt verrekend met uw eigen risico.

Bij kortdurende ziekte of afwezigheid van de therapeut vervalt de behandeling. Mocht de therapeut langere tijd afwezig zijn dan neemt een collega de behandeling in overleg met de cliënt over .
Behandeling is mogelijk op verwijzing van een arts of ander medisch specialist. Ook is behandeling zonder verwijzing mogelijk, hieraan zitten echter een aantal regels verbonden. Mocht u hiervoor in aanmerking willen komen neemt u dan contact met mij op en wij kunnen samen de mogelijkheden bespreken.

Soms is het prettig eerst een vrijblijvend gesprek met de therapeut te hebben voordat u besluit of logopedie iets voor u of uw kind kan betekenen. Ook dat is mogelijk in mijn praktijk. Neemt u gerust contact op en we maken een afspraak voor vrijblijvende observatie en gesprek. Naar aanleiding van dit bezoek kunnen we samen overleggen hoe en of we met elkaar verder gaan.

De praktijk kent geen wachtlijst en is 5 dagen per week geopend. Als cliënt heeft u afspraken op vaste tijdstippen maar het is ook mogelijk de afspraak per week vast te leggen.